ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ! Σε μετακλητούς του Πολάκη οι κακουργηματικές διώξεις για το ΚΕΕΛΠΝΟ...


Μια σημαντική αποκάλυψη, που φέρνει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Π. Πολάκη,  για τις διώξεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ σχετικά με τους διορισμούς κάνει με ανακοίνωσή του το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ! 

Συγκεκριμένα αποκαλύπτουν:

Οι Εργαζόμενοι του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. επιθυμούμε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια σχετικά με την αναφορά από τα ΜΜΕ περί τριών (3) υπαλλήλων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. στους οποίους ασκήθηκε ποινική δίωξη στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας για την προκήρυξη του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. αναφορικά με την στελέχωση των Νοσοκομείων όλης της χώρας με ιατρονοσηλευτικό προσωπικό.
Η πραγματικότητα είναι ότι η ποινική δίωξη δεν ασκήθηκε σε υπαλλήλους του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. αλλά σε

τρεις υπαλλήλους μετακλητούς στο Υπουργείο Υγείας.
Δεν θα μπορούσε άλλωστε να αφορά σε υπαλλήλους του ΚΕ.Ε.Π.ΝΟ. καθώς το ζήτημα αφορούσε την απομάκρυνση των φακέλων των υποψηφίων από τον χώρο του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. προς το Υπουργείο Υγείας.
Το Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων προσθέτει:
Οφείλουμε να τονίσουμε ότι οι Εργαζόμενοι του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. έχουμε από την πρώτη στιγμή συνδράμει απόλυτα στην διερεύνηση της υποθέσεως από την Δικαιοσύνη, έχοντας καταθέσει επιπροσθέτως μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Αθηνών σχετικά με το ζήτημα της απόκρυψης στοιχείων που έλαβε χώρα κατά την διάρκεια της εισαγγελικής έρευνας για την συγκεκριμένη υπόθεση.
Είναι προφανές ότι η στοχοποίηση των Εργαζομένων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. όλο το προηγούμενο διάστημα και η μετατροπή τους σε αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης οδηγούν όχι μόνο στην απαξίωση του πολύ σημαντικού έργου τους για την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας αλλά και στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.
Με την ευκαιρία λοιπόν αυτή, επαναλαμβάνουμε ότι πάγια θέση και αίτημα των Εργαζομένων είναι να μείνουμε απερίσπαστοι στο έργο μας, ώστε να κάνουμε την δουλειά μας όπως κάναμε πάντα με ήθος και αποτελεσματικότητα προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.
Ο σεβασμός στην νομιμότητα δεν τίθεται υπό διαπραγμάτευση. Όλα στο φως της Δικαιοσύνης.

http://www.press-gr.com/2017/03/blog-post_3202.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου