ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

ΣΗΜΙΤΗΣ: ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ, ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Ο Σημίτης ο «άνθρωπος των Ιμίων» τα ρίχνει και στην Ελλάδα για την ένταση στο Αιγαίο, στη συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ

Προκλητικός είναι ο Σημίτης, ο πρωθυπουργός που είναι ταυτισμένος με την ντροπή των Ιμίων, όταν επιχειρεί να κάνει μαθήματα εξωτερικής πολιτικής, λέγοντας ότι φοβάται κάποιο ατύχημα, αλλά ρίχνει και ευθύνες στην Ελλάδα: «Από την τουρκική πλευρά προβάλλονται βέβαια ισχυρισμοί οι οποίοι δεν στέκονται, όμως καμιά φορά και από την ελληνική πλευρά προβάλλονται ισχυρισμοί οι οποίοι οδηγούν σε

εντάσεις με την Τουρκία. Λοιπόν, τι πρέπει να γίνει; Εγώ πιστεύω ότι η τακτική που ακολουθήθηκε μέχρι, θα έλεγα στην αρχή, μέχρι το 2004 και πάλι μετά από το 2010 για δύο χρόνια, είναι η τακτική των συνομιλιών με τους Τούρκους για όλα τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν, ώστε να λυθούν κατά κάποιον τρόπο τα προβλήματα αυτά χωρίς τριβές».

Δεν στάθηκε όμως σε αυτό, αλλά υπηρετώντας τη συστημική λογική ισχυρίστηκε ότι ευτυχώς την εποχή των Ιμίων που υπήρχε ο Κλίντον, γιατί αν τα γεγονότα συνέβαιναν σήμερα ο κ. Τραμπ θα έλεγε: «Εγώ δεν ανακατεύομαι εκεί που τσακώνονται οι άλλοι. Ας πάνε να τσακωθούν, να σπάσουν τα μούτρα τους, και δεν με νοιάζει εμένα»!


https://kentrodexios.wordpress.com/2017/03/30/σημίτης-αμετανόητος-και-προκλητικός/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου