ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Νέος Διευθυντής του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας ο Μιχάλης Δουλγεράκης


Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας στη διάρκεια συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Ιανουαρίου, αποφάσισε ομόφωνα, την ανάθεση των καθηκόντων του Διευθυντή ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας με έδρα την Κοζάνη, στον καταξιωμένο επιστήμονα Μιχάλη Δουλγεράκη.
«Να εφαρμόσεις τις πετυχημένες σου «χειρουργικές τομές» και στο ΕΚΑΒ σημείωσε ο κ. Μυλωνάς».
Η τοποθέτηση αυτή δημιουργεί νέα δεδομένα στην λειτουργία του ΕΚΑΒ, καθώς μέχρι σήμερα τη διεύθυνση είχε ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας με έδρα τη Λάρισα. Εντωμεταξύ σειρά συναντήσεων και επαφών με τους αρμοδίους της υγείας στην Κοζάνη, έχει από το πρωί ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ Μίλτος Μυλωνάς, ο οποίος παρουσίασε και το νέο Διευθυντή του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας Μιχάλη Δουλγεράκη, με την προτροπή να πετύχει στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.
Ο κ.  Δουλγεράκης σε ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook σημείωσε:  «Κατ’ αρχάς θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Διοίκηση της Κ.Υ του Ε.Κ.Α.Β στην Αθήνα ως επίσης και το Δ.Σ που μου εμπιστεύτηκαν αυτήν την τόσο σημαντική αλλά και υπεύθυνη θέση του Δ/ντού του Ε.Κ.Α.Β Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και όλους εσάς για τις θερμές και ειλικρινείς ευχές σας από τις οποίες θα αντλώ την δύναμη για το επιπλέον δύσκολο έργο το οποίο αναλαμβάνω.
Ελπίζω και εύχομαι να φανώ αντάξιος των περιστάσεων και προσδοκιών σ΄ αυτήν την δύσκολη οικονομική κρίση που διανύει η χώρα μας. Πάνω απ’ όλα η δωρεάν υγειονομική φροντίδα των συνανθρώπων μας και η άμεση εξυπηρέτηση αυτών που έχουν την ανάγκη όλων εμάς των λειτουργών υγείας.
Θέλω εδώ επίσης να διευκρινίσω γιατί δέχομαι πολλές ερωτήσεις από φίλους και γνωστούς, ότι παραμένω και στην Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου συμμετέχοντας ενεργά όπως έκανα μέχρι τώρα πλήρως σε όλες τις δραστηριότητες της κλινικής ....( Χειρουργεία, εφημερίες, Τ.Ε.Π ,επιστημονικό και εκπαιδευτικό έργο).»

http://tharos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου