ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ & ΧΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛ. ΣΥΛΛΟΓΟ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ "ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ" !!!


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χαρίεσας “Άγιος Δημήτριος” θέλοντας να συμβάλει στη δημιουργία εορταστικού κλίματος κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ετοίμασε και φέτος ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τα παιδιά. Το απόγευμα της Τετάρτης, σε ένα περιβάλλον γεμάτο γλυκές γεύσεις, τραγούδι, παιχνίδι και χορό, οι λιλιπούτιοι  φίλοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με την καρδιά τους, σκορπίζοντας χαρά και συγκίνηση στους παρεβρισκόμενους καθ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης !!!!
Γεμάτοι άπλετο κέφι και ζωντάνεια, τους μικρούς φίλους περίμενε και μια ευχάριστη έκπληξη που δεν ήταν άλλη απο την παρουσία του Αι – Βασίλη. Αφού τους μοίρασε διάφορα γλυκά, κατευθύνθηκαν όλοι μαζί στο σπιτάκι του και φωτογραφήθηκαν μαζί του. Οι μικροί θαυμαστές του, δράτοντας την ευκαιρία, του ζήτησαν δώρα για την πρωτοχρονιά !!!
Όλοι οι παρευρισκόμενοι έκαναν λόγο για την καλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή που έγινε ποτέ, γεγονός που έκανε τους υπεύθυνους  του Συλλόγου ιδιαίτερα χαρούμενους !!!! 
Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα μέλη του συλλόγου με τον Αγιο Βασίλη, επισκέφθηκαν τους καταστηματάρχες του χωριού προκειμένου να τους ευχηθούν χρόνια πολλά , ως δείγμα ευγνωμοσύνης για την αδιάκοπη προσφορά και αρωγή τους.
Τέλος η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη των μελών του Συλλόγου στο γηροκομείο Νάουσας για ευχές προσφέροντας πλούσια εδέσματα!!!
Και οι φετινές εκδηλώσεις του πολιτιστικού συλλόγου Χαρίεσσας "Άγιος Δημήτριος" ανέδειξαν μια δουλειά που έγινε με μεράκι και πολλή πολλή διάθεση !!!!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου