ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Κανονικά οι στάσεις εργασίας σε Μετρό και Τραμ


Κανονικά θα πραγματοποιηθούν τελικά οι στάσεις εργασίας τις επόμενες ημέρες σε Μετρό και Τραμ. οπως αποφάσισε το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας του Μετρό και το σωματείο του Τραμ. Κανονικά θα λειτουργήσει ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος.
Κανονικα θα πραγματοποιηθούν τελικά οι στάσεις εργασίας τις επόμενες ημέρες σε Μετρό και Τραμ. οπως αποφάσισε το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας του Μετρό και το σωματείο του Τραμ. Κανονικά θα λειτουργήσει ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος.

Σύμφωνα με το athenstransport.com, αν και υπήρξε συνάντηση μεταξύ των σωματείων και του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χ. Σπίρτζη κατά την οποία ο υπουργός ανέφερε πως πριν από οποιαδήποτε αλλαγή εντός των εταιρειών θα προηγηθεί διαβούλευση, τα σωματεία των εργαζομένων αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους εκφράζοντας την αντίθεση τους σε οποιαδήποτε σχέδια ιδιωτικοποίησης των συγκοινωνιών.
Με βάση τις τελευταίες εξελίξεις και τις ημερομηνίες που είχαν αρχικά ανακοινωθεί, οι στάσεις εγασίας σε Μετρό και Τραμ θα έχουν ως εξής:
Τρίτη 15 Νοεμβρίου: Στάση εργασίας από έναρξη της βάρδιας έως 10:00 πμ 
Παρασκευή 18 Νοεμβρίου: Στάση εργασίας από 12.00 έως 16:00 
Δευτέρα 21 Νοεμβρίου: Στάση εργασίας από έναρξη της βάρδιας έως 10:00 πμ
Τετάρτη 23 Νοεμβρίου: Στάση εργασίας από 12.00 έως 16:00
Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016: Στάση εργασίας από έναρξη της βάρδιας έως 10:00 πμ
Ταλαιπωρία την Τρίτη
Μεγάλη ταλαιπωρία περιμένει αύριο το επιβατικό κοινό, λόγω της επίσκεψης Ομπάμα, αφού τηνΤρίτη 15/11 από τις 10.20 έως τις 11.20 το πρωί δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο του μετρό από και προς το αεροδρόμιο, ενώ σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ αλλαγές δρομολογιων θα υπάρξουν και στον Προαστιακό.
Σημειώνεται επίσης στις 12.00 μμ θα κλείσουν σταδιακά οι σταθμοί του Μετρό Σύνταγμα, Ευαγγελισμός, Μ. Μουσικής, Ακρόπολη και Συγγρού-ΦΙΞ. 
imerisia.gr
https://www.oenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου