ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

12Η ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Σας γνωρίζουμε ότι η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, κατόπιν αποφάσεως του 31ου Πανελληνίου Συνεδρίου, τον Μάιο του 2015 στην Χαλκιδική, ανέλαβε την διοργάνωση της 12η Φιλική Συνάντηση μελών του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών, που θα διεξαχθεί κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού μας Συμβουλίου στα Τρίκαλα, από την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 έως την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016.
Μια Φιλική Συνάντηση, στην οποία πέραν της γόνιμης συζήτησης και συνεργασίας για το καλό της Ένωσής μας και την προώθηση του «SERVO PER AMIKECO», έχει ως σκοπό την γνωριμία των συμμετεχόντων με τον τόπο μας, που εκείνη την περίοδο θα έχει «φορέσει τα καλά του», ντυμένος με χιλιάδες λαμπιόνια, προκειμένου να υποδεχθεί τους επισκέπτες στον «ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ», ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Επίσης, μιας και το έτος που διανύουμε έχει χαρακτηρισθεί από την UNESCO, ως έτος αφιερωμένο στον «Αριστοτέλη- 2400 Χρόνια», θα λάβει χώρα σχετική εκδήλωση στα πλαίσια των εργασιών της Φιλικής Συνάντησής μας.

 Για τους συμμετέχοντες στην 12η Φιλική Συνάντηση, η Τοπική μας έχει εξασφαλίσει διαμονή, στο πλήρως ανακαινισμένο «ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PADELIDAKI» (www.hotelpadelidaki.gr -πρώην ξενοδοχείο «DIVANI»), στην καρδιά της πόλης των Τρικάλων. Ως προς τις δηλώσεις συμμετοχής θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, καθόσον πρόκειται για μία δύσκολη περίοδο που παρατηρείται αυξημένη τουριστική κίνηση στον Νομό μας, και σε αντίθεση η τιμή είναι μειωμένη, λόγω ευγενικής χορηγίας προς την Τοπική μας, από το Κοινωφελές Ίδρυμα με την επωνυμία « ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗ- ΤΡΙΚΑΛΑ», η οποία αφορά το συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Παρόλα αυτά, εάν οι συμμετέχοντες ξεπεράσουν τα πλέον (120) άτομα, που μπορεί να φιλοξενήσει το ανωτέρω ξενοδοχείο, θα καταβληθεί προσπάθεια για εξεύρεση και άλλου ξενοδοχείου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όλοι όσοι δηλώσουν συμμετοχή.
Συνημμένα σας αποστέλλουμε πρόγραμμα και δήλωση συμμετοχής για την 12η Φιλική Συνάντηση.
Αποτελεί τιμή μας να υποδεχθούμε συναδέλφους- μέλη της Δ.Ε.Α. από κάθε γωνία της Ελλάδας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.
- Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.-

Με εκτίμηση
SERVO PER AMIKECO
( υπηρετώ δια της φιλίας )


Ο Πρόεδρος O Γενικός Γραμματέας
ΘΕΟΧΑΡΗΣ Κων/νος ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου